Latrelatie combineren met een kind

Latrelatie combineren met een kind

Thijs van den Broek, 32, vertelt op ontroerende wijze over de liefde en toewijding die hij en zijn vrouw, Eva, (29) delen. Ze vertelt me ​​hoe blij ze is. Toch hebben deze partners nooit samen gewoond sinds hun 14 maanden oude dochter, Sophie, werd geboren, in de plaats daarvan hebben ze een latrelatie en wonen ze in aparte huizen, zij in Asterdam, hij in Zandvoort. Weekends zijn ze altijd samen. Het kiezen van afzonderlijke huizen wordt over het algemeen gezien als iets voor rijken en beroemdheden.

Ook veel senioren doen aan daten, nadat hun huwelijk is gestrand. Maar vandaag heeft één op de tien mensen in Nederland een lat relatie. Deze levensstijlkeuze is groeiend en steeds meer aanvaardbaar. Deze stellen kiezen er bewust voor apart te wonen en dus ook gescheiden van elkaar te leven. Steeds meer vijftig plus dating en latrelaties zorgen voor gelukkige paren.

Een lat relatie biedt een alternatief, ook met kinderen
In een tijd dat bijna de helft van alle huwelijken in een scheiding eindigt en langdurige samenwonen, vaak met kinderen, minstens even vaak zullen eindigen in een scheiding, is het bemoedigend om mensen verschillende manieren te zien proberen om hun emotionele en huishoudelijke zaken te regelen. En waarom zou dat niet kunnen in combinatie met het hebben van een kind. Veel ouders zijn doordeweeks erg druk en zien dan toch de kinderen weinig. Als je in het weekend veel tijd samen met het kind hebt is dit helemaal geen probleem voor kinderen. Het gaat immers om de kwaliteit van het samenzijn en wat je met je kinderen doet.

Mensen met een lat relatie hebben minder vaak ruzie over onbenullige zaken in huis en dat is ook positief voor de kinderen. Ook bij 50 plus dating hebben mensen vaak al kinderen uit een eerder huwelijk. Het hebben van een latrelatie is dan makkelijker, omdat je familiezaken beter kunt regelen.

0 opmerkingen

Nog geen reacties