Ik ben een
ik zoek een
van
tot
 
Welkom op dé LAT-Relatie datingsite van Nederland.

Een latrelatie, voor velen ideaal!

Een latrelatie kan voor jou heel ideaal zijn. In een latrelatie ga je wel een relatie aan, maar behoud je wat meer je zelfstandigheid dan bij een gewone relatie. Bij een latrelatie blijf je bijvoorbeeld zelfstandig wonen. Zo zal je met een latrelatie partner bespreken hoe vaak je elkaar ziet. Zo kan je elkaar zien wanneer het je uitkomt. Je hebt hierdoor wel een leuke relatie, maar ook zeker een stukje vrijheid dat je behoudt! Bekijk de vele profielen van anderen vinden waarmee je in contact kan komen. Dit zijn overigens alleen mensen die ook interesse hebben in een latrelatie. Zo helpen we jou aan een nieuwe latrelatie.
Plan een date

Heb je een leuk persoon gevonden en ben je veel aan het chatten met elkaar? Dan is de volgende stap het plannen van een date. Dit is natuurlijk onwijs spannend! Maar laat dat je niet tegenhouden. Het is een spannend, maar vooral ook leuk avontuur om nieuwe mensen te leren kennen waar je misschien wel een deel van je leven mee gaat spenderen. Wie weet ben je wel tot over je oren verliefd als je elkaar ziet! Hoe romantisch is dat? Wij vinden het leuk om op de hoogte te blijven van de stappen die iedereen zet. Want hoe leuk is het als je er een nieuwe Latrelatie is opgebloeid door ons platform! Laat je ons weten als je een een Latrelatie via ons hebt gekregen? Wij horen graag de succesverhalen.
Gratis inschrijven

Schrijf je nu volledig gratis in, en kom in contact met andere mensen die ook openstaan voor een latrelatie. Bij inschrijving kan je gebruikmaken van je gratis profiel. En je kan de profielen van anderen zien. Zie je er iemand tussen staan die interessant kan zijn? Dan kan je met die persoon chatten of virtuele boodschappen sturen. Zo zorgen we voor een eerste mooie stap naar misschien wel een relatie. Geef het de tijd om het te laten bloeien! Door te chatten kan je elkaar beter leren kennen. Zo kom je erachter wat de hobby’s zijn van die persoon. Of je ontdekt wat de eigenschappen zijn. Of heb je nog andere vragen? Dan kan je dat gerust via de chat stellen. Leer elkaar zo beter kennen. Voel je een klik? Dat is een goed teken natuurlijk!
Is een Latrelatie iets voor jou?

Als je erg zelfstandig bent en eigenlijk liever alleen blijft wonen, dan kan een latrelatie uitkomst bieden. Waar het voor velen fijn kan zijn om tijdens een relatie stappen te nemen tot samenwonen en een huwelijk, is het voor een latter heel fijn om dat niet te hebben. Vaak is een latrelatie ook een ideale oplossing voor 50 plussers, bijvoorbeeld iemand die er nu alleen voorstaat. In die categorie ben je vaak wel op zoek naar gezelligheid, maar niet meer zo om een heel leven samen op te bouwen onder één dak. Jouw ideale partner vinden begint hier!
Is een latrelatie iets voor jou?

Maak direct gratis een account en kom in contact met gelijkgestemde

Jouw LAT Relatie vinden? schrijf je dan nu in op dé latrelatie datingsite van Nederland en profiteer. Bekijk de profielen, zie je er wat leuks tussen? Dan kan je wat origineels chatten om indruk te maken. Laat het ons weten als je er een leuke LAT relatie aan over hebt gehouden.

Blog

Uitgelicht